header4

Γευσιγνωσίες του μήνα

Εγγραφή Μέλους

Μεσογειακή Ομελέττα

 

Υλικά (για 6 μερίδες)

6 αυγά βιολογικά ΚΟΚΟΛΑΚΗ από την Κρήτη

4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες

1 κρεμμμύδι ξερό TRINITY FARM κομμένο σε ροδέλες

6 ελιές Καλαμών ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟY σε ροδέλες

150γρ. ντοματίνια

100γρ. τυρί μελίχλωρο ΧΡΥΣΑΦΗ τριμμένο

3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Poliana από Μανάκι Αργολίδας

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι ΚΥΘΗΡΩΝ σε νιφάδες

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι θερμαίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους.

Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι. Προσθέτουμε το τυρί και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί σε σιγανή φωτιά.

Σερβίρουμε την ομελέτα ολόκληρη ή κομμένη σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.